Beoordelingen van Taste of India Haarlem

Recente recensies van Taste of India Haarlem

5 sterren na 33 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker was altijd goed maar tegenwoordig smaakt nog beter. Nieuwe kok?

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging van bijzonder lekker eten. We bestellen al vele jaren tot volle tevredenheid bij Taste of India.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in één woord FANTASTISCH

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten voor een leuke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten, en snel bezorgd! Nu voor de 2e keer besteld en laten bezorgen. Volgen zeker meerdere bestellingen!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat er geen vis in het afhaalmenu zit. Die is in het restaurant nl. erg lekker.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We are frequent happy customers of Taste of India. We have experimented with all of their dishes, but the lamb curry is a favourite. The meals always arrive quickly and well-packaged.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was heerlijk mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar het was een "droog" gerecht met weinig saus. Voorts was de hoeveelheid matig.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten, zoals altijd. Snelle bezorging en de gerechten heet en goed verpakt. Werkelijk niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en verrukkelijk eten!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'De Taste' is mijn favoriete eten! Altijd kwalitatief goed, en bezorging is bijna altijd op tijd. Als ik iets moet noemen dan mag de Madras soms wat heter, maar deze keer was hij perfect. aanrader!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten is altijd goed en lekker warm, de porties groot, de bezorging op tijd, we zijn altijd blij met taste of India :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen geen rekening gehouden met mijn opmerking in de online bestelling, maar het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, is altijd weer genieten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiaas restaurant van Haarlem :-)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Helemaal goed!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was punctual on the time requested. The food was still warm and the quality was of the same high standard we have always enjoyed when dining in at the Taste of India.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel geleverd. Complimenten aan de chef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waande me even terug in India. Heerlijk gegeten. Zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij The Taste Of India, omdat ze heerlijk eten hebben. Altijd heerlijk...

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren perfect. Jammer dat deze maand alle gerechten duurder zijn geworden. Dat tikt best aan. En we mistte een mint of mangosausje vooraf.