Beoordelingen van Taste of India Haarlem

Recente recensies van Taste of India Haarlem

5 sterren na 72 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en heel heet van temperatuur jammer dat de raita er niet bij zat

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heel goed op smaak, bezorging een 10 op tijd en warm. Is het beste indiaanse restaurant van Haarlem.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker, maar de kip was erg droog

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing! Been a costumer since a long time and it had always tasty food and kind people. The best :)

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd bezorgd. Qua eten heb ik meerdere keer bij Taste of India besteld, helaas is de kwantiteit en kwaliteit niet altijd stabiel. Ik bestel altijd dezelfde gerechten dus merk het best snel als het anders is (bijv. Ene keer veel minder pittig dan de andere, of soms tel ik 4 vlees stukjes met veel aardappelen, soms 6 a 7 stukken.) Het is wel altijd lekker!!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Lekker eten!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Had het wel heel lekker gevonden als er chutney bij de paperdams zat, ik houd niet van muntsaus. Tip voor op het menu dus.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, wij zijn sinds kort vaste klant

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is goed, alleen zouden er wat ons betreft wat meer zichtbaar rozijnen en amandelen in mogen zitten. De kaas graag wat kleiner gesneden. De bezorging is voortreffelijk snel.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, bezorging zou om 16,45 zijn, maar kwam 17,03

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, de vindaloo en chicken tikka waren beiden goed gekruid en lekker mals. Het duurde een beetje lang voordat het bezorgd werd (het was zondagavond, dus waarschijnlijk druk), maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk een andere kok. Saag paneer was met tofu inplaats van paneer. En de korma was waterig en niet goed van smaak. Komt helaas geregeld voor dat de smaken de ene keer heel goed zijn en dan plots weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging snel kwaliteit uitstekend. naan iets minder lekker dan anders.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is our favourite Indian Restaurant but last night was disappointing. The dishes lacked flavour, there was no butter on the naan bread and it was very chewy. We ordered at 18.50 and received the meal at 20.20

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten fantastisch en de bezorging snel en correct. De authentieke smaak van India proef je als hier iets besteld.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en het eten was heerlijk! Zeker een aanrader. Wij zullen zeker vaker gaan bestellen

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, ik heb genoten van de chicken madras en de matter paneer. Bij de om je vingers bij af te likken!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij Taste of India - wat mij betreft de lekkerste Indiaas eten in Haarlem. Bezorging is ook altijd op tijd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, supersnel bezorgd, alles goed warm, echt een aanrader!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, super snelle bezorging en hele vriendelijke mensen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding, aanrader!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke en snelle maaltijd . Ook voor vegetariërs.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! En fijn dat het op tijd klaar stond 😃 Bestellen via de website was wel een beetje lastig, vooral omdat het doorvoeren van wijzigingen (bijvoorbeeld van bezorgen naar afhalen) maakte dat ik 2x opnieuw moest beginnen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker was altijd goed maar tegenwoordig smaakt nog beter. Nieuwe kok?

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging van bijzonder lekker eten. We bestellen al vele jaren tot volle tevredenheid bij Taste of India.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in één woord FANTASTISCH

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten voor een leuke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten, en snel bezorgd! Nu voor de 2e keer besteld en laten bezorgen. Volgen zeker meerdere bestellingen!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat er geen vis in het afhaalmenu zit. Die is in het restaurant nl. erg lekker.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We are frequent happy customers of Taste of India. We have experimented with all of their dishes, but the lamb curry is a favourite. The meals always arrive quickly and well-packaged.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was heerlijk mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar het was een "droog" gerecht met weinig saus. Voorts was de hoeveelheid matig.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten, zoals altijd. Snelle bezorging en de gerechten heet en goed verpakt. Werkelijk niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en verrukkelijk eten!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'De Taste' is mijn favoriete eten! Altijd kwalitatief goed, en bezorging is bijna altijd op tijd. Als ik iets moet noemen dan mag de Madras soms wat heter, maar deze keer was hij perfect. aanrader!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten is altijd goed en lekker warm, de porties groot, de bezorging op tijd, we zijn altijd blij met taste of India :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen geen rekening gehouden met mijn opmerking in de online bestelling, maar het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, is altijd weer genieten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiaas restaurant van Haarlem :-)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Helemaal goed!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was punctual on the time requested. The food was still warm and the quality was of the same high standard we have always enjoyed when dining in at the Taste of India.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel geleverd. Complimenten aan de chef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waande me even terug in India. Heerlijk gegeten. Zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij The Taste Of India, omdat ze heerlijk eten hebben. Altijd heerlijk...

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren perfect. Jammer dat deze maand alle gerechten duurder zijn geworden. Dat tikt best aan. En we mistte een mint of mangosausje vooraf.