Beoordelingen van Taste of India Haarlem

Recente recensies van Taste of India Haarlem

5 sterren na 164 reviews

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk En dnel

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd, ruim voldoende maaktijd waar je de volgende dag nog een keer van kan genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en verzorgd verpakt. Heerlijk gegeten, had ietsjes meer spicy gemogen, maar dat is een kwestie van gewenning/voorkeur. Een restaurant dat echt zorg draagt voor kwaliteit, dus een aanrader.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en het was weer heerlijk .Dank

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: fantastisch smaakvol eten voor een goede prijs. En....op tijd bezorgd 👍🏻

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk eten en ruim voldoende👌🏻

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonlijk beperk ik me tot een gerecht, maar deze keer had ik ook de samosa'sj. Wat een verrukkelijke hapjes er bij, in combinatie met die saus! Alles lekker en zó snel ook. Op onze wenken bediend.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Niets op aan te merken. We komen zeker nog eens terug

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten voor een heel aantrekkelijke prijs. Bezorging was binnen de 30min, erg netjes met deze drukke dagen. Wij zijn en blijven fan!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer, een geweldige keuken!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Restaurant was eigenlijk dicht, 24 december. Eigenaar heeft per ongeluk de bestellingen via de website niet uitgezet waardoor wij toch konden bestellen. Maar onze bestelling toch geleverd. Bedankt voor het lekkere eten!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede service!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer goed als altijd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en betaalbaar!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren, zoals altijd, prima en de bezorging keurig op tijd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals gebruikelijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlakke smaak en niet veel gezien de prijs

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het eten was echt super lekker. Thanks daarvoor!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel bezorgd, zoals altijd heel lekker . verse groente uitstekende kerrie

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle, vriendelijke bezorging. Dank jullie wel!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min bezorgd. Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker Indiaas. De beste smaak wat ons betreft voor wat we in Haarlem kennen. We bestellen daarom graag zo nu en dan.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd, keurig op tijd bezorgd. makkelijk on-line bestelmenu, attent telefoontje vooraf om bestelling en tijdstip te verifiëren, zeer tevreden!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good food, well priced, good portions. Was inspired !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Jammer alleen dat we online gerechten niet als bijgerecht kunnen bestellen

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Ruime porties. Warm en op tijd bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, weer helemaal top!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, alles op tijd bezorgd, gewoon super!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en pittig eten. Keurig op tijd bezorgd

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd, was weer fijn!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, precies op tijd klaar om opgehaald te worden, en smakelijk om te eten na 5 minuten rijden naar huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top, we kregen eters en hebben heerlijk gegeten. Alles was ook nog heerlijk warm. We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam precies op de afgesproken tijd. De curry’s waren nog goed op temperatuur en de porties ruim voldoende. Echt een aanrader!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten verrukkelijk De bezorging vriendelijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery took very long - over 1hour

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, voortreffelijk. De bezorging liet vrij lang op zich wachten: het duurde meer dan een uur.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al 3 jaar hier en ik ben altijd super tevreden geweest, helaas is de kwaliteit zwaar achteruit gegaan. De rijst was droog, De saag smaakte naar diepvries spinazie en bouillon en de butter chicken was super zoet en de kip was droog. We hebben het niet opgegeten helaas. Ik vind het jammer om te zeggen, maar het eten hier was eerst veel lekkerder.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en echt heerlijk eten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is het lekkerste Indiase eten in Haarlem, vind ik

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bedankt

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good korma, lovely naan.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgingstijd zeer acceptabel, Maaltijden heerlijk. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel eten. Bezorging was snel. Tot de volgende keer!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, supervlotte bezorging!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ook heel snel; 25 min!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij geen rijst ontvangen bij de Saag Paneer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom 5 sterren, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My order came even earlier than I expected. All complete and warm, and very very tasty. I will for sure repeat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Butter chicken smakeloos en waterig. Vegetarische tikka masala ook weinig smaak. Porties zijn klein. Helaas nooit meer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De peperdam was niet goed, er zaten zwarte vlekken op, ze waren bruinig en nat van binnen. Het is eigenlijk altijd goed als we er bestellen, we bestellen ook bijna wekelijks, maar volgens mij waren de paperdams dit keer echt heel oud, vochtig, met zwarte vlekken. Het smaakte ook bitter.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten regelmatig bij Taste of India, en hebben het nu laten bezorgen. De porties waren super, snel en warm bezorgd. En gelukkig net zo lekker als in het restaurant! Dit gaan we vaker doen!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten voor een goede prijs .

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de bestelling iets te vroeg kwam (ja first world problems) hebben wij enorm genoten van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed Lekker Voldoende en goede prijskwaliteitsverhouding Bezorging niet coronaproef

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten , alles wat we besteld hebben smaakt verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PERFECT zoals altijd, snel, lekker en goede prijs/Kwaliteit verhouding. Absolute aanrader!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en perfect op tijd was het klaar om afgehaald te worden!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgegeven op Dijkstraat 15 Ons adres is Korte Dijk 15 Gelukkig wonen daar eerlijke en aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker en de bezorging snel.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere curry en warm bezorgd. Vers naanbrood en niet vette curry. Je moet iets geduld hebben of goed op tijd bestellen, levertijd meestal rond 45 min.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you for a wonderful and authentic Indian /Punjabi meal. It was a nice surprise after being disappointed by many other Indian restaurants.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een hele grote bestelling, bezorging was stipt op het aangevraagde tijdstip, alles compleet, nog goed warm en érg lekker!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en heel heet van temperatuur jammer dat de raita er niet bij zat

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heel goed op smaak, bezorging een 10 op tijd en warm. Is het beste indiaanse restaurant van Haarlem.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was lekker, maar de kip was erg droog

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing! Been a costumer since a long time and it had always tasty food and kind people. The best :)

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd bezorgd. Qua eten heb ik meerdere keer bij Taste of India besteld, helaas is de kwantiteit en kwaliteit niet altijd stabiel. Ik bestel altijd dezelfde gerechten dus merk het best snel als het anders is (bijv. Ene keer veel minder pittig dan de andere, of soms tel ik 4 vlees stukjes met veel aardappelen, soms 6 a 7 stukken.) Het is wel altijd lekker!!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Lekker eten!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en snel bezorgd. Had het wel heel lekker gevonden als er chutney bij de paperdams zat, ik houd niet van muntsaus. Tip voor op het menu dus.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, wij zijn sinds kort vaste klant

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak is goed, alleen zouden er wat ons betreft wat meer zichtbaar rozijnen en amandelen in mogen zitten. De kaas graag wat kleiner gesneden. De bezorging is voortreffelijk snel.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk, bezorging zou om 16,45 zijn, maar kwam 17,03

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, de vindaloo en chicken tikka waren beiden goed gekruid en lekker mals. Het duurde een beetje lang voordat het bezorgd werd (het was zondagavond, dus waarschijnlijk druk), maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk een andere kok. Saag paneer was met tofu inplaats van paneer. En de korma was waterig en niet goed van smaak. Komt helaas geregeld voor dat de smaken de ene keer heel goed zijn en dan plots weer niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, veel en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging snel kwaliteit uitstekend. naan iets minder lekker dan anders.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is our favourite Indian Restaurant but last night was disappointing. The dishes lacked flavour, there was no butter on the naan bread and it was very chewy. We ordered at 18.50 and received the meal at 20.20

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten fantastisch en de bezorging snel en correct. De authentieke smaak van India proef je als hier iets besteld.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en het eten was heerlijk! Zeker een aanrader. Wij zullen zeker vaker gaan bestellen

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke gerechten, ik heb genoten van de chicken madras en de matter paneer. Bij de om je vingers bij af te likken!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker bij Taste of India - wat mij betreft de lekkerste Indiaas eten in Haarlem. Bezorging is ook altijd op tijd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, supersnel bezorgd, alles goed warm, echt een aanrader!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, super snelle bezorging en hele vriendelijke mensen. Perfecte prijs kwaliteit verhouding, aanrader!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke en snelle maaltijd . Ook voor vegetariërs.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! En fijn dat het op tijd klaar stond 😃 Bestellen via de website was wel een beetje lastig, vooral omdat het doorvoeren van wijzigingen (bijvoorbeeld van bezorgen naar afhalen) maakte dat ik 2x opnieuw moest beginnen.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker was altijd goed maar tegenwoordig smaakt nog beter. Nieuwe kok?

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging van bijzonder lekker eten. We bestellen al vele jaren tot volle tevredenheid bij Taste of India.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in één woord FANTASTISCH

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten voor een leuke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten, en snel bezorgd! Nu voor de 2e keer besteld en laten bezorgen. Volgen zeker meerdere bestellingen!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer dat er geen vis in het afhaalmenu zit. Die is in het restaurant nl. erg lekker.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We are frequent happy customers of Taste of India. We have experimented with all of their dishes, but the lamb curry is a favourite. The meals always arrive quickly and well-packaged.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip was heerlijk mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed, maar het was een "droog" gerecht met weinig saus. Voorts was de hoeveelheid matig.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten, zoals altijd. Snelle bezorging en de gerechten heet en goed verpakt. Werkelijk niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm en verrukkelijk eten!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'De Taste' is mijn favoriete eten! Altijd kwalitatief goed, en bezorging is bijna altijd op tijd. Als ik iets moet noemen dan mag de Madras soms wat heter, maar deze keer was hij perfect. aanrader!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eten is altijd goed en lekker warm, de porties groot, de bezorging op tijd, we zijn altijd blij met taste of India :)

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen geen rekening gehouden met mijn opmerking in de online bestelling, maar het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig, is altijd weer genieten!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Indiaas restaurant van Haarlem :-)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd. Helemaal goed!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was punctual on the time requested. The food was still warm and the quality was of the same high standard we have always enjoyed when dining in at the Taste of India.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel geleverd. Complimenten aan de chef!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waande me even terug in India. Heerlijk gegeten. Zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd bij The Taste Of India, omdat ze heerlijk eten hebben. Altijd heerlijk...

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren perfect. Jammer dat deze maand alle gerechten duurder zijn geworden. Dat tikt best aan. En we mistte een mint of mangosausje vooraf.