Reviews from Taste of India Haarlem

Recent reviews

5.0
G.S de Vries
25 February 2024

Zoals altijd weer heerlijk eten!

Monique van Putten-Tieken
24 February 2024

Was heerlijk

Doenia
24 February 2024

Heerlijk, goede kwaliteit eten. Aanrader.

Yara
21 February 2024

Zalig

a. Westermann
19 February 2024

Het eten was zoals altijd heerlijk. Helaas was de bezorging gisteren niet fantastisch. De inhoud van de bakjes was voor een groot deel uit de bakjes gevallen en de rijst en saus lagen los in de tas ... dit is nog nooit eerder gebeurt.... Groeten,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edu
18 February 2024

Alweer lekker en goed. Heel snel en keurig afgeleverd.

Judith
15 February 2024

Ik was groot fan van jullie! Maar dat wordt elke keer minder. Porties zijn zo klein geworden, curry’s zijn veel minder goed gevuld met vlees/garnaal, prijs omhoog, het extra’tje erbij is verdwenen, bezorgkosten omhoog, en nu oa ook geen meat samosa meer in de bestelopties. Dat zijn een heleboel punten..

Yorick van Norden
14 February 2024

Ik was niet blij vandaag. Vorige keer ontbrak de papardam, dat aangegeven, maar toch niet erbij gekregen. De maaltijd had ook te weinig substantieel, teveel vlees en rijst zonder iets erbij. Een tegenvaller! Normaal is het altijd zo goed. De bezorger was ook erg verward, stond 10 minuten voor het hek.

Dirk
12 February 2024
Marlene Miller
12 February 2024

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

wouter
8 February 2024

Het eten is zalig en men doet er alles aan om het warm te laten aankomen . Geweldig ! De bezorger heeft wat moeite met de Nederlandse taal en snapt niet helemaal de fooi die je hem geeft. Dat is voor hem wellicht wat lastig maar ook wel aandoenlijk. Het doet niets af aan de bezorging.

Jack Boots
7 February 2024

Fantastisch

JBe
5 February 2024

Even though the information was placed in the order, the delivery person went to our shed instead of the front door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barbara
5 February 2024

Heerlijk eten, vriendelijke mensen

Mirjam Broeders
4 February 2024

Heel aardige mensen, snelle service en geweldig eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvette
4 February 2024

Altijd heerlijk en supersnelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paulien
1 February 2024

De bezorger was er ontzettend snel en alles was goed verpakt. Goede porties en heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dom DP
25 January 2024

Taste of India has made consistently great tasting food. Delivery times are not as I expect and I have yet to be disappointed by any dish I order.

Johanna Middeldorp
23 January 2024

We hadden chicken saag medium besteld, was erg lekker maar toch een beetje aan de pittige kant. De bezorging was top, binnen een half uur.

Arlette
22 January 2024

Het was weer heerlijk! En snel bezorgd zoals gewoonlijk😃

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert Post
17 January 2024

Zeer lekker gegeten van de bestelling, we bestellen er regelmatig verschillende gerechten! De bestelling is altijd precies op tijd en erg vriendelijke bezorgers! Taste of India is zeker een aanrader!

Marc
16 January 2024

Lekker eten! Heerlijk gevarieerd en bijzonder smakelijk.

Andries Tieleman
8 January 2024

Het duurde 45 min voor we de bestelling kregen dus heb ik even gebeld naar de 3 telefoonnummers op de website om te checken of de bestelling goed was doorgekomen. Die gaven alle 3 een foutmelding (nummer niet in gebruik) dus lijkt me goed om dat even te checken. Nu leek het net of jullie gesloten waren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam Broeders
5 January 2024

Geweldig eten en aardige mensen

Oscar
1 January 2024

YUMMY☺️😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
30 December 2023

Zeer snelle bezorging en altijd vrolijk. Echt een aanrader.

Anoniem
29 December 2023

Alles perfect zoals altijd. Heerlijk gegeten van de saag paneer, vriendelijke bezorger. Eten is weer allemaal opgegaan.

Vidushi
29 December 2023

Food was really taste, naan was made well and the curries were made very spicy just as requested! Really satisfied with the fresh food and will definitely be ordering again :) Thanks a lot!

Arlette
21 December 2023

Altijd heerlijk, altijd snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daphne
21 December 2023

Weer heerlijk gegeten en de bestelling was keurig op tijd!

I B Geekie
21 December 2023

Strangely - Only topic would be to manage the amount of rice for your portions which could be reduced or offer the option per menu...

P.en H.van der Voort
20 December 2023

Zéér smakelijk,prima verpakking,snelle en vriendelijke bezorging , en niet onbelangrijk…goed warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
20 December 2023

Always delicious (for many, many years). Fast and friendly delivery. One of our favorite restaurants in Haarlem.

Madeleine Vreeburg (Inholland Haarlem)
15 December 2023

Eten voor 18 man besteld. het was enorm lekker, exact op het afgesproken tijdstip en het kwam helemaal warm in grote ijzeren bakken waardoor je ook niet al die zooi van plastic hebt. Super goede ervaring, dat ga ik zeker vaker doen!!

Roderik van der Pmeog
10 December 2023

Helaas mindere service dan dat we gewend zijn bij ToI. Ons eten kwam helaas pas na anderhalf uur en was bijna koud. Er is ons compensatie met wat lekkers bij de volgende bestelling beloofd.

Herman
7 December 2023

Eten was lekker. Peswari naan gevraagd. Zonder te weten toch gekregen.

Puck
7 December 2023

Heerlijk gegeten en vlot bezorgd!

wim
5 December 2023
Eryk
2 December 2023
W. Prins
30 November 2023

Een heerlijk knus familierestaurant, waar je het echte India kunt proeven.

Anoniem
25 November 2023

Altijd lekker & super snel bezorgd! Onze favoriet in Haarlem.

Dirk
25 November 2023

Heerlijk gegeten, snel en vriendelijk gebracht

j.h. van aggelen
21 November 2023

bezorging bijna op tijd. alles gloeiend heet . lekker, miste alleen de vroeger gratis paperdam bij het eten ( vergeten te bestellen )

Dravod
20 November 2023

Vrij snelle bezorging voor een zondag, ongv een uurtje. Het eten is altijd superlekker hier.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
18 November 2023

Goed als altijd en bezorging razendsnel.

Martijn Breebaart
17 November 2023

Uitstekend, als altijd !

Wouter
17 November 2023

Super goed geregeld op toegankelijke site, op tijd klaar en heerlijk eten! Dank

Miriam
12 November 2023
Marjorie de Jager
9 November 2023

Gerechten zijn goed van smaak, echter een weinig saus!

Matya Grabijn
7 November 2023

Bezorger wist niet dat er contant betaald moest worden en liep al weg na afgeven. Leek het niet goed te begrijpen allemaal. En had geen wisselgeld. Tikka Massala was een stuk heter dan normaal terwijl medium was aangegeven. Naan en Dahl waren weer fantastisch!

Andreas
6 November 2023
Catherine O Mahony
27 October 2023

Zo snel altijd lekker na nu 14 jaar bestelling. Dankjewel

De Vries
27 October 2023

Snelle bezorging. Helaas de medium chicken saag te pittig voor mij. Heb hem niet kunnen eten.

Fieke
21 October 2023
Miriam K
20 October 2023

Heerlijk gegeten.

Max Dekker
16 October 2023

Het was verassend lekker en een prima bezorging. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edu
13 October 2023

Mijn oordeel over Taste of India is als altijd. Goed en lekker. Netjes bezorgd en van prima kwaliteit.

Carla
7 October 2023

Was als altijd weer heerlijk!

An
7 October 2023

Was weer heerlijkheid !

Saskia
7 October 2023

Werd heel snel bezorgd en, zoals altijd, weer bijzonder smaakvol!!

Lynn
3 October 2023

Om half 7 besteld, het was er in 30 minuten! Super lekker gegeten!

Alex
26 September 2023

Het was weer heerlijk. Vooral dat naam brood

j.h. van aggelen
17 September 2023

snelle bezorging. alles nog heet. heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline
15 September 2023
Ps
10 September 2023

Lekker en snel bezorgd!

Luuk
7 September 2023

Heerlijk weer

Andreas Otto
6 September 2023

Al bijna 20 jaar bestel ik heerlijk gekruid Indiaas eten bij Taste of India. Blijft iedere keer weer heerlijk!!!

Mimi van schie
3 September 2023

Prima eten

Familie B
29 August 2023

Thank you for your tasty dishes...

Marlous de Vries
24 August 2023
Ik
24 August 2023

Het is niet de smaak die we gewend zijn van Taste of India..papardam was niet knapperig (oud), mintsaus niet dezelfde als voorheen. Verder Tikka massala en allo matter was ook niet de kwaliteit die we gewend zijn. Heel jammer dit!

Krijn Kluft
23 August 2023

kip was niet zo goed als anders

Letitia
28 July 2023
Wendy
27 July 2023

Jammer dat er geen indicatie word gegeven van de bezorgtijd. Een uur wachten is dan lang.

Monique
26 July 2023

Goed eten, snelle bezorging

Judith van Krugten
26 July 2023
Eric Violier
22 July 2023

Altijd goed, weer heerlijk gegeten, snelle bezorging.

Kelly Schenk
5 July 2023

De kipfilet was minder lekker dan anders, lag aan de structuur

Edu.
2 July 2023

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Humphrey
2 July 2023

Forse porties en erg smakelijk. Vega dishes biryani, dag aloo (spinazie) en een linzen dahl. Zoals altijd snelle en aardige bezorgers.

Susanne
2 July 2023

Heerlijke lamb korma, garnalen jalfreezi en lamb samosa. Genoeg voor 3 personen. Bestellen zeker nog een keer.

Evert
1 July 2023
Geekie
1 July 2023

Excellent Service - Collected Take Away literally as I walked at the designated time

Jasba
30 June 2023

Eten kwam stipt op besteltijd , heerlijk gegeten. Lekker warm! Jammer dat er geen portioned met wisselgeld was, was ook niet veel maar er zat als verassing wel een lekker soepje in dus dat maakte het wel weer goed .

Wilfred
30 June 2023

Lekker snel

Jose
25 June 2023

Snel bezorgd Goede kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mzg
21 June 2023

De naan was dit keer voor het eerst droog en leek te oud. En de tikka massala ineens te heet, terwijl we altijd medium spicy nemen… hopelijk even een uitzondering want meestal is het heel goed!

Julia
18 June 2023

Amazing food! Fresh, light sauce with creamy paneer. I just wish you did the egg curries to take away

Jack Boots
16 June 2023

Eten was erg flauw, terwijl ik de hete versie had gevraagd van de Jalfrezies in de toegevoegde opmerking.

A
14 June 2023
Pierre
8 June 2023

We hebben zeker al meer dan 20 keer curry besteld bij Taste of India en zijn nog nooit teleurgesteld geweest. Het eten en de bezorging zijn van hoge kwaliteit en ten zeerste aanbevolen.

Vicky
3 June 2023

tasty food and amazing delivery speed on a Friday evening - order to delivery was 20minutes!

Vera de Jong
29 May 2023

Al heel vaak bij jullie besteld, maar deze keer was de saus heel erg waterig. Zat nog weinig smaak aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
27 May 2023

Vriendelijke en snelle bezorging. Lekker eten, meer dan genoeg.

Irene
26 May 2023

Mooi op tijd, heerlijk eten! Was weer genieten

MZ Grabijn
21 May 2023

Dahl was te zout dit keer, verder lekker eten 🙏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
21 May 2023
Anoniem
18 May 2023

Snelle bezorging, zelfs op een feestdag. Eten was weer heerlijk, saag paneer, lam massala, en verse nan broden. we hebben genoten. We bestellen snel weer!

Abdullah Khawar
17 May 2023

Heerlijk eten, eten op tijd gearriveerd! We hebben de Biryani met lam besteld en de Chicken korma, zoals altijd verrukkelijk!!

Ik
10 May 2023

Lekkerste India’s eten in Haarlem!